Урок по ролери и спортно-образователни игри

Урок по ролери и спортно-образователни игри
17/07/2017 DecathlonBG

Декатлон Витоша, 30.07., неделя, 11:00 – 13:00 ч. – Урок по ролери за деца

За всички любители на ролерите сме подготвили два урока през следващите недели в Декатлон Витоша- на 23.07, който вече премина, и на 30.07. Записването за двата урока ще бъде отделно. Събитието се провежда на игрището на Декатлон Витоша при хубаво време или вътре в магазина, ако времето не позволява провеждане навън. 

Нашият инструктор Евгени Геров е подготвил интересни занимания както за начинаещите, така и за по- умелите кънкьори.

Капацитетът на всяко събитието ще е 32-ма участника, които ще бъдат разпределени в групи спрямо тяхната възраст и ниво.

Участието е САМО СЪС СОБСТВЕНА ЕКИПИРОВКА. Екипировка от наша страна няма да бъде подсигурена. Урокът е напълно безплатен. Нужно е да се запишете предварително. След приключване на регистрациите ще направим разпределение в групи, което ще пратим по имейл до записаните в петък, 28.07.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Подуяне, 29.07., събота, 11:00 – 12:00 ч. – Спортно-образователни игри

Народно читалище „Бъдеще сега“ създава и провежда приключенски детски програми от 10 години насам, придържайки се към иновативни и интерактивни методи на преподаване. Мисията им е да предоставят на децата начини да учат и да се развиват, следвайки естествените си желания и потребности. Затова в програмите си залагат на изкуство, качествено общуване, групова работа, движение и спорт.

Мисия „Заедно“ е поредица от групови предизвикателства, които чрез спорт и движение, показват на децата как се работи в екип, колко е важно да се грижиш за другия до теб и как с общи усилия се постига повече.

Използвайки физическите предизвикателства като основа за развитие на меки умения, програмата представлява едно истинско и незабравимо приключение за децата.

Впуснете се в това приключение в Декатлон Подуяне, събота/29.07/, от 11:00 часа. СЪБИТИЕТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ДЕЦА МЕЖДУ 7 и 13 ГОДИНИ!

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК