Този уикенд предстоят велошествие и уроци по таекуондо, степ-аеробика и Insanity фитнес

Този уикенд предстоят велошествие и уроци по таекуондо, степ-аеробика и Insanity фитнес
30/03/2015 DecathlonBG

Първият уикенд на месец април ще ви зарадва отново с разнообразни събития! Предстои грандиозно велошествие в Пловдив и страхотни безплатни тренировки по таекуондо, степ-аеробика и Insanity фитнес в останалите градове! Вижте какви събития предстоят този уикенд и заповядайте! 

Декатлон Пловдив, 04.04., събота, от 10:30 ч. – Велошествие по случай официалното откриване на велосезон Пловдив 2015

planinski-velosiped-rockrider

Декатлон Пловдив става генерален спонсор на традиционното велошествие, организирано от Община Пловдив, район Тракия, което бележи откриването на велосезона в град Пловдив! Велошествието стартира традиционно пред кметството на район Тракия на бул. Освобождение 63 в 10:30 ч. Можете да се включите както с велосипеда си, така и с тротинетки, ролери, пеша или както ви харесва! Шествието ще завърши в парк Лаута, където пък около 11:30 ч. започва и същинската веселба – щафетни игри, състезание и разбира се, томбола сред всички участници в шествието, в която ние от Декатлон осигуряваме големи и малки награди – 10 велосипеда и още 200 по-малки награди за спортните фенове!

Ако пък пролетното време ви навява мисли за ново колело, имаме страхотни модели за малки и големи – планинският велосипед Rockrider на b’twin е предназначен за любителите на спортното колоездене в пресечен терен в равнината или планината и е със заключваща се вилка и дискови спирачки. Малчуганите пък обожават модела Birdyfly на b’twin, защото с него карането на колело е песен! Фаворитът на нашите клиенти в Пловдив е Rockrider 340 – такива ще са и част от наградите за велошествието! А ако са ви нужни подходящи велоаксесоари – имаме помпи, инструменти, вътрешни гуми и какво ли още не. Заповядайте на място в Декатлон Пловдив – очакваме Ви!

Декатлон Варна, 04.04., събота, 13:00 ч. – открит урок по таекуондо

do_vn

Интересът към таекуондо напоследък усилено расте, затова решихме да направим открит урок по това бойно изкуство и във Варна с помощта на Таекуон-До Варна и зала Sport Zone! Включете се в откритата тренировка, за да разберете повече за това какво представлява таекуондо, каква е философията зад него, както и за да направите първи стъпки в този вид спорт. Запишете се за участие, като се регистрирате ТУК до петък, 03.04. Участието е напълно безплатно!

Декатлон Подуяне, 04.04., събота, 12:00 ч. – открит урок по Insanity фитнес

ZUMBA

Insanity е най-новата фитнес мания, покоряваща света! Тази тренировка успява да натовари абсолютно всички мускули и за 30 минути да постигне оптимална ефективност за трениращия. Темпото е високо, но си заслужава всяка минута, защото тялото придобива невероятна форма само след няколко тренировки! Запишете се за безплатно участие до петък, 03.04.2015, като попълните регистрационната форма ТУК.

Декатлон Витоша, 05.04., неделя, 12:00 ч. – открита тренировка по степ аеробика със SPARK Sport & Social Club

972448e79d33077c49257103e7b09cf1

Степ аеробиката е доказано една от любимите тренировки за всички възрасти! Подходяща за малки и големи, под звуците на приятна и енергична музика, тренировката е както ефективна, така и истински забавна. А инструкторите от Spark Sports & Social Club ще ви разкажат повече за разнообразието от спортове, които можете да практикувате при тях, както и за пролетните програми, които тепърва започват.  Регистрирайте се ТУК до петък, 03.04., тренировката е подходяща за малки и големи! 

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Нужно е единствено да представите Вашата карта Декатлон при записване онлайн или на място. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.