Този уикенд предстоят велошествие и уроци по таекуондо, степ-аеробика и Insanity фитнес

30 март 2015 г.

Първият уикенд на месец април ще ви зарадва отново с разнообразни събития! Предстои грандиозно велошествие в Пловдив и страхотни безплатни тренировки по таекуондо, степ-аеробика и Insanity фитнес в останалите градове! Вижте какви събития предстоят този уикенд и заповядайте! 

Декатлон Пловдив, 04.04., събота, от 10:30 ч. - Велошествие по случай официалното откриване на велосезон Пловдив 2015

2015-03-planinski-velosiped-rockrider.jpg

Декатлон Пловдив става генерален спонсор на традиционното велошествие, организирано от Община Пловдив, район Тракия, което бележи откриването на велосезона в град Пловдив! Велошествието стартира традиционно пред кметството на район Тракия на бул. Освобождение 63 в 10:30 ч. Можете да се включите както с велосипеда си, така и с тротинетки, ролери, пеша или както ви харесва! Шествието ще завърши в парк Лаута, където пък около 11:30 ч. започва и същинската веселба - щафетни игри, състезание и разбира се, томбола сред всички участници в шествието, в която ние от Декатлон осигуряваме големи и малки награди - 10 велосипеда и още 200 по-малки награди за спортните фенове!

Ако пък пролетното време ви навява мисли за ново колело, имаме страхотни модели за малки и големи - планинският велосипед Rockrider на b'twin е предназначен за любителите на спортното колоездене в пресечен терен в равнината или планината и е със заключваща се вилка и дискови спирачки. Малчуганите пък обожават модела Birdyfly на b'twin, защото с него карането на колело е песен! Фаворитът на нашите клиенти в Пловдив е Rockrider 340 - такива ще са и част от наградите за велошествието! А ако са ви нужни подходящи велоаксесоари - имаме помпи, инструменти, вътрешни гуми и какво ли още не. Заповядайте на място в Декатлон Пловдив - очакваме Ви!

Декатлон Варна, 04.04., събота, 13:00 ч. - открит урок по таекуондо

do_vn

Интересът към таекуондо напоследък усилено расте, затова решихме да направим открит урок по това бойно изкуство и във Варна с помощта на Таекуон-До Варна и зала Sport Zone! Включете се в откритата тренировка, за да разберете повече за това какво представлява таекуондо, каква е философията зад него, както и за да направите първи стъпки в този вид спорт. Запишете се за участие, като се регистрирате ТУК до петък, 03.04. Участието е напълно безплатно!

Декатлон Подуяне, 04.04., събота, 12:00 ч. - открит урок по Insanity фитнес

ZUMBA

Insanity е най-новата фитнес мания, покоряваща света! Тази тренировка успява да натовари абсолютно всички мускули и за 30 минути да постигне оптимална ефективност за трениращия. Темпото е високо, но си заслужава всяка минута, защото тялото придобива невероятна форма само след няколко тренировки! Запишете се за безплатно участие до петък, 03.04.2015, като попълните регистрационната форма ТУК.

Декатлон Витоша, 05.04., неделя, 12:00 ч. - открита тренировка по степ аеробика със SPARK Sport & Social Club

972448e79d33077c49257103e7b09cf1

Степ аеробиката е доказано една от любимите тренировки за всички възрасти! Подходяща за малки и големи, под звуците на приятна и енергична музика, тренировката е както ефективна, така и истински забавна. А инструкторите от Spark Sports & Social Club ще ви разкажат повече за разнообразието от спортове, които можете да практикувате при тях, както и за пролетните програми, които тепърва започват.  Регистрирайте се ТУК до петък, 03.04., тренировката е подходяща за малки и големи! 

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Нужно е единствено да представите Вашата карта Декатлон при записване онлайн или на място. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 29 февруари 2024

Loading...

Loading...