Волейболни страсти и мини голф релакс този уикенд в Декатлон

Волейболни страсти и мини голф релакс този уикенд в Декатлон
13/08/2014 DecathlonBG

Тъй като виждаме, че спортните ни събития са приветствани от все повече хора и имаме вече и редовни участници в тях, продължаваме да ви срещаме с нови и нови спортове и този уикенд! Подготвили сме ви специален урок по волейбол с най-младите шампиони на България в Декатлон Подуяне на 16.08., събота, от 16:30 до 18:30 ч., както и релаксиращ урок по мини голф в Декатлон Витоша на 17.08., неделя, от 11:00 до 13:00 ч. Подробна информация можете да откриете по-долу в поста ни. Очакваме ви!

Наскоро отборът на Декатлон се запозна с Volley Hopes – най-младите, най-надъханите и всеотдайни млади спортисти, които някога сме срещали. Volley Hopes са юноши, състезатели по плажен волейбол, които страхотно ни впечатлиха с огромното си желание да тренират и да се развиват. А когато има желание, резултатите винаги са налице – 4 златни медала от тазгодишните турнири, 2 сребърни и куп други отличия.

10525936_1431330380488061_5961722710122581145_nТова, което най-много ни харесва в тези младежи е, че не се страхуват да опитват, безкрайно позитивни са и трудностите изобщо не ги плашат. Ето защо Volley Hopes ще се развихрят на наша територия тази събота, 16.08., от 16:30 ч. на игрището на Декатлон Подуяне, бул. Владимир Вазов 31. Подготвили са пълна програма за участниците – професионална загрявка, показване на подавания отдолу и с пас отгоре, техники за забиване, биене на сервиз и, разбира се, разигравания по отбори, с които да завърши урокът. А като ги знаем колко са весели и ентусиазирани сме сигурни, че ще се забавлявате много по време на урока!

В неделя, 17.08., от 11:00 до 13:00 ч. пък сме подготвили много интересен урок по мини голф в Декатлон Витоша! Голфът е индивидуален и отборен спорт, който набира все по-голяма популярност в България. И тъй като искаме да го направим достъпен за нашите клиенти директно в магазина, ще организираме безплатен урок по мини голф. За целта ще ви очаква професионален инструктор, няколко игрища за мини голф с препятствия, както и пълно оборудване, така че да може всеки желаещ да опита.

IMG_8590Ако се чудите защо мини голф, а не истински голф, то разликата е единствено в това, че преди да стъпи на истинското игрище за голф, което е с огромни мащаби, всеки начинаещ би бил по-подготвен, ако първо научи базовите правила, удари и правилната стойка и тества на мини голф игрището. Целта се вижда много по-ясно и вероятността да уцелите дупката, пък и топчето, е доста по-голяма. Освен това мини голф играта не изисква предварителни тренировки, обучение, професионално оборудване като голфа. Нещо повече – мини голфът е спорт, където независимо от възрастта и физическите способности, всички са равно поставени.

Участието в тренировките е напълно безплатно, без предварителна регистрация и е подходящо за деца и възрастни. Молим всички желаещи да се включат да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на тренировката. Очакваме ви!