Въздушна йога в клуб „Масъл Арт“ с Декатлон Пловдив

Въздушна йога в клуб „Масъл Арт“ с Декатлон Пловдив
07/06/2019 Krista Eneva

Клуб „Масъл Арт“, 16.06, неделя, 10:00-13:00 ч.

Въздушната йога е лек и забавен стил в йогата, с множество ползи за тялото. Определя се като релаксираща система от упражнения, вдъхновени от класическите асани, които се изпълняват с помощта на хамак. Тялото има възможност да се отпуска свободно в обърнати позиции, постигайки цялостно възстановяване на циркулацията на всички физически и енергийни потоци.

Заедно с Анелия Ненчева сме организирали урок по въздушна йога, който ще се проведе на територията на клуб „Масъл Арт“ (Google Maps link>>). Включете се на 16 юни, неделя, от 10:00 до 13:00 часа, местата са ограничени и се изисква предварителна регистрация.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ

Важно условие за участниците е да не хранят два часа преди тренировката и да бъдат с удобни дрехи, които  да не ограничават движенията. Тренировка протича само по чорапи или на бос крак, в никакъв случай с обувки.

Анелия Ненчева

Завършила е обучение за инструктори по йога в Бангалор, Индия, в Йога Академия “Свами Вивекананда” през 2009 година. Следващото ú начинание е обучение наречено YogaWorks в Ню Йорк, през 2013 година, организирано от Световния Йога Алианс. Опитът на Анелния в йогата надвишава 15 години.