Уейвборд урок в София тази седмица

Уейвборд урок в София тази седмица
14/11/2016 DecathlonBG

Макар есента да започва да напомня на зимата, все още имаме слънчеви лъчи навън и можем да се насладим на карането на скейтборд, ролери, тротинетки, а защо не и уейвборд? Последният се оказва колкото интересен за малки и големи, толкова и труден за започване. Време е да премахнем тази бариера – фенове на уейвборда, гответе се за урок с Крис Драгошинов! 

Декатлон Подуяне, 19.11., събота, 11:00 – 13:00 ч. – урок по уейвборд

skate_oxeloboard8276183tci_scene-4-jpg-1_-1xoxar

След супер успешната скейтборд академия с Крис Драгошинов в Декатлон Подуяне, тази събота той отново ще споделя уменията си, но вместо скейт, даваме път на уейвборда!

Уейвбордът е подобен на скейтборда, но разликата е, че той има само 2 колела. Дъската, върху която се стъпва, е обикновено от лята пластмаса, като също се състои от две части, свързани помежду си с греда. Колелата са от полиуретан се въртят около оси, наклонени на около 30 градуса, което им позволява да се управляват всяко поотделно. Така карането на уейвборд всъщност като техника наподобява доста карането на сърф и сноуборд.

uevbord-oxeloboard-beginner

Забелязахме, че много често интересът към уейвборда е огромен, но се сломява бързо, когато не знаем как да запазим баланс и да го „подкараме“. Затова тази седмица Крис Драгошинов ще покаже какви са основните правила в карането на уейвборд, каква да е стойката ни и как да запазваме баланса. За да участвате е нужно да се регистрирате до петък, 12:00 ч. – отново ще направим групи за участие и ще публикуваме информацията тук и във фейсбук. Имаме ограничен капацитет, така че не пропускайте предварителната регистрация!

ПРЕДВАРИТЕЛНАТА РЕГИСТРАЦИЯ ПРИКЛЮЧИ. МОЖЕТЕ ДА ПРОВЕРИТЕ В КОЯ ГРУПА СТЕ ЗАПИСАНИ ПО-ДОЛУ (КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ ТАБЛИЦАТА, ЗА ДА Я ВИДИТЕ В ПО-ГОЛЯМ РАЗМЕР):

waveboard