Безплатни функционални тренировки с инструктор в Пловдив

Безплатни функционални тренировки с инструктор в Пловдив
06/02/2017 DecathlonBG

Освен редовните ни седмични събития в Декатлон Пловдив се стараем да предложим и ексклузивни спортни събития с професионални инструктори в специализирани спортни зали. През февруари ексклузивното ни събитие е посветено на функционалните тренировки. Вижте детайлите в поста по-долу. 

ЕКСКЛУЗИВНО: Безплатни функционални тренировки в зала, 19.02., неделя, 10:00 – 12:00 ч.

wow_collage_wallpaper_color

WOW GYM е първата зала в Пловдив за функционално трениране. Тренировките, провеждани в нея, са високоинтензивни,  но благодарение на изградената програма са достъпни и за начинаещи. Концепцията на заниманията в WOW GYM e ”научи се да можеш и резултатите ще са налице”.

В отворените тренировки, организирани от Декатлон и WOW GYM, ще можете не само да се изпотите, но и да се научите да изпълнявате правилно основните движения в работата със собствена тежест. Ще се запознаете и с много от уредите използвани във функционалното трениране. Участвайки в това съвместно събитие,  ще си тръгнете от залата с повече опит, който да  използвате в личните си тренировки. Обещаваме ви добро настроение и може би „мускулна треска” ;-)

Можете да се регистрирате в 2 групи:

  • от 10:00 до 11:00 ч.
  • от 11:15 до 12:15 ч.

Всяка група има капацитет от 35 човека. Възрастовата граница е от 15 до 50 г.

Адресът на залата е гр. Пловдив, ул. София №9 – ето и карта ТУК.

Нужно е да дойдете в удобно спортно облекло и да си носите чисти маратонки и кърпа – има съблекални, които ще са на разположение за тренировката.

Регистрацията приключи, вижте разпределението по групи по-долу (кликнете на изображението за по-голям размер):

schedule

Очакваме ви!