Йога на смеха със Златина в Декатлон Пловдив

Йога на смеха със Златина в Декатлон Пловдив
20/02/2020 Георги Николов
Йога на смеха с Декатлон Пловдив

29.02., събота, от 11:30 ч., Декатлон Пловдив

йога на смеха с Декатлон Пловдив

Търсиш полезна, разпускаща и същевременно изключително забавна тренировка за ума и тялото?
Открий йога на смеха, като се регистрираш за нашата безплатна сесия.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ТУК

Йога на смеха, наричана също и Хасия йога, е система от упражнения, въведена от индийския лекар Мадан Катария. След провеждането на проучване за лечебното действие на смеха той основава и първия клуб по йога на смеха през 1995 г. Към настоящия момент идеята е достигнала до 66 страни с над 10 000 клуба по цял свят.

Тренировките съчетават положителното въздействие на безпричинния смях с доказания ефект на йога дишането за тялото и ума. Практикуването на йога на смеха повишава притока на кислород, а това от своя страна повишава и нивото на енергията ни.

КОГА И КЪДЕ?
Събитието ще започне в 11:30 ч. 29.02., събота, в магазин Декатлон Пловдив. Подходящо е за възрастни и деца над 12 години, като е необходима предварителна регистрация.

Препоръчваме на участниците да бъдат облечени в удобно и неограничаващо движенията им облекло. Всеки, който има постелка, може да я вземе. Ако не разполагаш със собствена, не се безпокой, постелки ще бъдат осигурени за всички желаещи.

ПОВЕЧЕ ЗА ТРЕНЬОРА:
Златина е сертифициран лидер по йога на смеха (CLYL). Сама споделя, че мисията и́ е да помага на хората да открият себе си, да се чувстват прекрасно, да живеят добре или иначе казано – да успеят да открият щастието за себе си.

Очакваме те!