Йогалатес, художествена гимнастика, Kangoo Jumps

Йогалатес, художествена гимнастика, Kangoo Jumps
20/03/2017 DecathlonBG

Декатлон Пловдив, 25.03., събота, 11:30 – 12:30 ч. – Йогалатес

yoga_cropped

Един от най-интересните варианти на „Пилатес“ е съчетанието с йога. Общото между двете системи е, че „учат“ ума и тялото да работят в синхрон за постигане на отлично физическо здраве. Вариантът се нарича „Йогалатес“ и предоставя възможност на човека да опознае тялото си като сложен и съвършен механизъм и да го контролира с ума си. Заповядайте на откритата тренировка на инструктора Гергана Колева, която ще проведем тази събота! Комбинацията от правилно дишане, упражнения за разтягане и умение за самоконтрол от йога и съчетанието на сила и енергичност от „Пилатес“, осигуряват балансирана тренировка, водеща до много ефективни резултати за физическата форма и душевното равновесие. Участието, както винаги, е безплатно и единствено с предварителна регистрация.

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Ексклузивното ни събитие в Пловдив ще бъде на 02.04. и ще е посветено на бойните изкуства! За повече информация и регистрация – последвайте този линк

Декатлон Витоша, 26.03., неделя, 14:30 – 15:30 ч. – Художествена гимнастика

IMG_1428

Тази седмица ни гостува клуб по художествена гимнастика „Ананиева Сиви“, каним всички малки грации да заповядат на нашата безплатна тренировка в неделя от 14:30 ч. Борислава Ананиева е бивша национална състезателка, Европейска шампионка от финалите на ЕП’97. Многократна шампионка на България – ансамбъл и носителка на медали от международни турнири.

За участие е нужна единствено предварителна регистрация в линка по-долу: 

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Подуяне, 26.03., неделя, 14:30 – 15:30 ч. – Kangoo Jumps

DSC_0111

Феновете на Kangoo Jumps ще могат отново да се включат в безплатна тренировка. Нека да скочим на високо с Kangoo jumps! Тази неделя, Мария – инструктор в Pulse Fitness Center, ще проведе интересна тренировка с разнообразни упражнения, подходяща за възрастни и деца над 5 г. Нужна е единствено предварителна регистрация и добро настроение! 

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

Декатлон Варна – събитията се завръщат съвсем скоро! Очаквайте най-новите спортни занимания, организирани от Декатлон, от 09.04.! 

simond chausson vertika slipper[8359210]tci_scene_a04.jpg[-1_-1xoxar]