Зад кулисите: 10-годишната гаранция на раниците Quechua

Зад кулисите: 10-годишната гаранция на раниците Quechua
09/03/2018 Ivo
раница

раница

Имате големи изисквания към  раницата си и това е напълно нормално!

Раницата  е вашият най-верен спътник и трябва да може да ви следва до края на света. За да  се наслаждавате на още повече приключения, ние даваме гаранция от 10 години на всички наши раници – от най-малката до най-голямата.

За да предложим такава гаранция, нашите раници преминават през множество тестове – в реални условия, провеждани от нашите потребители и продуктови инжинери, и в лаборатория, за да проверим издържливостта на раницата при продължително използване.

тестове на раници

ЛАБОРАТОРНИ ТЕСТОВЕ

Грижливо подбираме материалите и  компоненти, които използваме за раниците си, за да гарантираме техническите им характеристики и да намалим въздействието им върху околната среда. Всички материали и компоненти се тестват един по един, а резултатите от тестовете и характеристиките им се съхраняват в базата данни на Декатлон, което е гаранция за тяхната надеждност.

ТЕСТОВЕ В РЕАЛНИ УСЛОВИЯ

В Международния център на Декатлон за дизайн и проектиране на продукти за планински спортове екип от 15 инженери, дизайнери и проектанти работи целогодишно върху дизайна на раниците, като негов основен приоритет е да предложи, продукти, отговарящи максимално на нуждите на спортуващите.

Ето защо ние предоставяме нашите раници на опитни планинари извън Декатлон, които ги тестват по пътеките около Монблан. Тестовете ни позволяват да проверим комфорта и практичността на раниците по време на преходи с различна продължителност. Те също позволяват на нашите дизайнери и инженери да са по-близо до спортуващите.