Zumba клас с Маги в Декатлон Пловдив

Zumba клас с Маги в Декатлон Пловдив
27/03/2019 DecathlonBG
зумба 640_426

Декатлон Пловдив, 30.03., събота, 11:00 ч. 

зумба 1200х628

Zumba е изключително забавна кардио тренировка, съчетаваща различни стилове танци като салса, бачата, меренге, хип-хоп и други фитнес елементи на фона на вдъхновяваща музика.

Събитието ще започне с кратка демонстрация на различни движения, характерни за Zumba, след което ще пристъпим към разгрявка на фона на подходяща музика и разучаване на основните стъпки и движения. Маги е зареждаща и усмихната и ще Ви представи един страхотен, забавен и енергичен клас Zumba. Събитието е подходящо за всяка възраст, а участието е безплатно! Не е необходима предварителна регистрация. 

Повече за инструктора: 

Маргарита Веселинова – Маги е лицензиран международен инструктор и представител по Zumba, Dancelo , Strong by Zumba и хореограф на балет „Електра Джуниър“. Занимава се активно с танци от 5-годишна възраст. Танцува класически, модерен балет, както и латино танци. Завършила е специалност „Съвременни танцови техники“ в Академията за музикално и танцово изкуство. Води класове по Zumba от 3 години в SC Muscle Art, гр. Пловдив. Участва и като представител на международни фестивали.