Зумба клас с Маги в Декатлон Пловдив

Зумба клас с Маги в Декатлон Пловдив
13/11/2019 Krista Eneva

Декатлон Пловдив, 23.11., събота, от 11:00 до 12:00 часа

Тренировките по зумба са изключително забавна кардио тренировка, съчетаваща различни стилове танци като салса, бачата, меренге, хип-хоп и други фитнес елементи на фона на динамична музика.

Заповядайте в събота, 23.11., от 11:00 часа на открит зумба урок в Декатлон Пловдив, където нашия екип ще ви посрещне в компанията на инструктора – Маги. Тренировката ще започне с приятна разгрявка, след което ще се премине към разучаване на различни хореографии и тяхното изпълнение. Събитието е безплатно и подходящо за всички възрасти, изисква се да имате желание за забавление и предварителна регистрация.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЪБИТИЕТО ТУК 

Маргарита Веселинова (Маги) е лицензиран международен инструктор и представител по Zumba, Dancelo , Strong by Zumba и хореограф на балет „Електра Джуниър“. Активно практикува танци от 5-годишна възраст. Танцува класически, модерен балет, както и латино танци. Завършила е специалност „Съвременни танцови техники“ в Академията за музикално и танцово изкуство. Води класове по зумба от 3 години в SC Muscle Art, гр. Пловдив. Участва и като представител на международни фестивали.