Коледна зумба, щафетни игри и карате този уикенд!

Коледна зумба, щафетни игри и карате този уикенд!
03/12/2014 DecathlonBG

TimeForPresents_A3_01-page-001

Декември е вече тук, а в Декатлон имаме много поводи за празнуване! Тази седмица безплатните ни събития в магазините в София и Варна са специално подготвени за верните ни фенове, които ни споделяха през годината кои са любимите им събития и какво искат да организираме. Предстои коледно издание на щафетните игри за Купата на Декатлон, коледна зумба с подаръци и открита тренировка по карате. Освен това, само през декември, всеки уикенд подаряваме двойно повече точки за всички с карта Декатлон! 

Декатлон Подуяне, 6.12, събота, 16:30 – 18:00 ч., Коледна зумба

Зумба-page-001

Тази събота в Декатлон Подуяне ще избухнем с най-надъхващите зумба инструктори от студио Pretty Dance Hall. Момичетата са подготвили не просто зумба, а зумба с коледно настроение! Ще има музика, ще има танци, ще има снимки с коледни мотиви, а всеки участник ще получи и по един подарък от Декатлон, стига само да се включи в събитието! За регистрация, изпратете ни Вашите имена, възраст, номер на карта Декатлон и Вашия размер тениска на имейл bgkarta@decathlon.com. Ето и програмата:

  • 16:30 – 17:00 – регистрация на място и получаване на персонален подарък
  • 17:00 – 18:00 – коледна зумба
  • 18:00 – 18:15 – финал и снимки за спомен

Декатлон Витоша, 6.12., събота, 12:00 – 13:40 ч., Щафетни игри за купата на Декатлон

IMG_0567

Едно от най-любимите събития се завръща за коледно издание – щафетните игри за купата на Декатлон „Мама, татко и аз“! Този път игрите отново ще са различни, но награди ще има за всички отбори! Припомняме условията за участие – запишете се като отбор от минимум 2-ма до максимум 4-ма човека, като участие вземат задължително поне един родител и едно дете (5-13 г.). Ще има няколко вида игри за време, гарантирано забавление, а накрая отново някой от отборите ще грабне Купата на Декатлон! Изпращайте име на отбора, брой участници, годините им и номер на карта Декатлон на имейл bgkarta@decathlon.com. Програмата е следната:

  • 12:00 – 12:30 – регистрация на отборите (записалите се предварително отбори само трябва да отбележат, че присъстват)
  • 12:30 – 13:30 – щафетни игри
  • 13:30 – 13:40 – обявяване на победителите и награждаване

Декатлон Варна, 6.12, събота, 12:00 – 13:00 ч, открита тренировка по карате с клуб Шотокан

1V9Z9480

Варненци ще имат възможност да видят и опитат една вълнуваща тренировка по карате с клуб Шотокан – спортен клуб с дългогодишна история, традиции и изключителни треньори. Всеки, който харесва карате, но никога не е опитвал, ще може да се включи, а треньорите ще са на разположение за всякакви въпроси, свързани с това бойно изкуство. За тази открита тренировка няма възрастова граница – нужно е само да имате интерес и желание.

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Необходимо е единствено да покажете Вашата карта Декатлон преди събитието, за да Ви регистрираме. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и със спортни обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.