Как да изберем цвета на банския?

29 юли 2015 г.

Още древните гърци са оценили ползата от плуването. Философът Платон е считал за необразовани тези, които не са могли да плуват. Според него хора, които не могат да плуват, заслужават презрение, защото това означава, че ги е страх да се изправят пред предизвикателства. Днес не сме толкова догматично настроени. Но няма никакво съмнение, че плуването е от изключителна важност за нашето здраве. Плуването е може би най-доброто физическо упражнение за тялото. Освен това, то е изключително подходящо за провеждане на терапии и лекуване на травми.

Здравейте! Казвам се Жанет Делибалтова, на 20 години съм, уча журналистика и от почти 4 месеца съм част от голямото семейство на Декатлон. В момента съм хостеса в Декатлон Витоша и съм най-щастливият човек, защото съм част от този невероятен екип!
11291743_10206604304125062_292228612_n

Тренирам художествена гимнастика и плуване от 3-годишна. Това е и причината да напиша тази статия. Прекалено много жени се притесняват от външния си вид и не се наслаждават на един от най-великите спортове, а именно - плуването. Затова реших да предоставя малко модни съвети за дамите и да накарам все повече жени да изберат този спорт, който дава не само хубаво тяло, но и самочувствие, увереност и, най-вече, решителност и контрол. А какво по-хубаво от жена, която притежава всички тези качества?!


Всеки има различна кожа, коса и цвят на очите, но може да подчертае тези свои особености с цвета на банския си. Да изглеждат добре на плажа е много важно за все повече дами. Банският е неизменна част от тази визия и изборът на правилния цвят може да ни помогне да постигнем целта си. Ето и няколко полезни формули, които можете да прилагате, когато избирате своя бански костюм.

  • Ако имате светла или умерено светла кожа и не хващате тен, то цветове на банския трябва да бъдат по-интензивни (бял, черен, червен...). Опитайте се да не носите жълт или оранжев бански костюм, за да не изглеждате бледа или дори болнава.
damski-banski-k-m-gornishte-tip-plazgashti-se-triagalnitsi-mae-ednotsvetno-cherveno
  • Ако имате светла кожа и хващате тен бавно, подчертайте я с бански в тъмни или пастелни цветове и изхвърлете от гардероба си банските с ярки цветове. В тъмните нюанси имате богат избор от синьо до черно. Сиво, розово и тюркоазено са вашите цветове.
tsyal-damski-banski-kostyum-za-pluvane-leony-cheren
  • Ако имате светла кожа и хващате тен лесно, то тогава сте наследници на ориенталска красота! Подчертайте я с бански в топли, златни или кафяви нюанси или пък шоколадови, жълти или оранжеви тонове.
personaliziruemo-gornishte-na-damski-banski-tip-lenta-nahia-oranzevo
  • Ако имате тъмна кожа, то вие може да изберете всеки цвят, който искате, но това, което ще има по-красив ефект, е да залагате на контрастите - с ярки цветове или бяло. Тези цветове ще ви подхождат най-добре!
dolnishte-na-damski-banski-s-vrazki-sofy-color-block

За финал бих искала да кажа на всички дами: Гмурнете се в топлата вода! Лято е!

Последно от Decathlon

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...