Маска за гмуркане и шнорхелинг Easybreath®

28 юли 2017 г.

*Трудно, скъпо и некомфортно. Това е общото схаващане за практикуването на шнорхелинг и гмуркане. Да, има доста спънки - дишането с шнорхел не е лесно, мундщука може да ви се стори неудобен и нехигиеничен. Полето на видимост на повечето маски е малко, а когато стъклото се замъгли не може да добиете пълна представа за красотата на подводния свят. Всичко това предизвиква инженерните дизайнери на Subea да направят революция в шнорхелинга, разработвайки първата в света маска с вграден шнорхел. Тя ви позволява да виждате и дишатe под вода с лекотата, с която го правите и на брега. *

2017-07-Untitled-1-1.jpg

Easybreath - как работи?

Панорамната гледка Ви дава перфектна видимост на 180 градуса. Запотяването на стъклото е напълно избегнато чрез двойния въздушен поток, който минава през маската. За да спре водата от навлизане в шнорхела, маската е снабдена с механизъм, който запушва шнорхела, когато той е потопен под вода. Горната част от него, която трябва да стой над водата е боядисана в оранжево, за по-добра видимост.

Как да изберем точния размер?

За да се възползвате максимално от маската EASYBREATH®, изберете размер, отговарящ на морфологията на лицето ви. Прекалено малката маска няма да ви осигури оптимален комфорт, а голямата може да предизвика нежелано проникване на вода.

Easybreath се предлага в 2 размера за възрастнипозволяващи 90% покритие на различните мъжки и женски лица на по света (европейски, азиатски и т.н.):

  • малък размер - по-скоро за жени и юноши: S/M
  • голям размер – по-скоро за мъже: M/L

1.Как да изберем точния размер маска в магазините на Decathlon:

За да изберете подходящата за вас маска в магазин на Decathlon, пробвайте и 2-тa размера. Стегнете маската на лицето си, не трябва да има пространство между брадичката ви и долната част на маската.

2. Как да изберем точния размер маска при покупка от онлайн магазина:

Ако нямате възможност да отидете в магазина и предпочитате да поръчате вашата маска Easybreath®   от нашия онлайн магазин, тук ще намерите информация как да изберете размер:
2017-07-tips-how-to-choose-subea-easybreath-snorkelling-mask-size_0.jpg

Със затворена уста, измерете разстоянието между вдлъбнатината в горната част носа и долната част на брадичката:

Ако измереното разстояние е под 12 cм, изберете размер S/M

Ако измереното разстояние е над 12 cм, изберете размер M/L

Когато получите маската, поставете я на лицето си, за да се уверите, че няма пространство между долната част на маската и брадичката.

Последно от Decathlon

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 9 април 2024

Loading...

Loading...