Quechua – марка на Decathlon за преходи и къмпинг

23 юли 2020 г.
quechua decathlon

Представяме ти Quechua ****– нашата собствена марка за планинска преходи и къмпинг оборудване, основана през 1997 г. Целта ни е да създаваме иновативна, здрава и надеждна екипировка за всички приключения на открито.

Марката е** създадена в подножието на Монблан във Франция**. Основава я екип от девет души, който бързо превръща своите идеи в реални продукти. Само година по-късно, през пролетта на 1998 г., групата лансира своите продукти за туристи и къмпингари във всички магазини на Decathlon по света.

quechua decathlon

Името Quechua [Кечуа] произлиза от едноименното племе, което живее в сърцето на Андите, в Перу. То е пример за блестяща адаптация и живот в хармония с планинската среда. Членовете му живеят в планината и са отдадени на опазването на природата, като водят устойчив начин на живот. Обществото му се развива на основата на принципите за взаимност, споделяне и изслушване. Именно тези ценности са движеща сила на Quechua.

Бъдещето на нашите продукти е в ръцете на потребителите ни, които наблюдаваме и изслушваме и на които разчитаме за обратна връзка и мнение при тестване на продуктите. С тяхна помощ проектираме иновативна екипировка и оборудване, като основният ни приоритет е да отговорим на очакванията и нуждите на планинските любители.

quechua decathlon 2 seconds палатка

Палатка 2-Second

„Мечтая за палатка, която просто изваждаш и тя се разпъва сама“, сподели наш потребител по време на тестове на палатки през 2003 г. Предизвикателството беше изпълнено благодарение на месеци усилен труд от страна на Жан-Франсоа Рател и екипа му.

През 2005 г. се роди един от най-иновативните ни продукти – палатката 2-Second. Правилното разпъване и обезопасяване на класическата палатка не е лесна задача. Голяма част от потребителите имаха нужда от по-лесна алтернатива. Това накара нашите продуктови инженери да създадат палатка, която се разпъва с едно движение при отварянето си. Със системата за моментално разпъване тази свободностояща палатка даде началото революция в къмпингуването, осигурявайки лекота и удобство при всяко пътуване.

quechua decathlon раница 10 години гаранция

10-годишна гаранция на раниците Quechua

Най-добрият спътник на всеки планинар трябва да може да издържи безбройните пътувания. За да се наслаждаваш на приключенията си през годините с една и съща раница неотлъчно до теб, всички раници Quechua имат 10-годишна гаранция за фабрични дефекти. Включително и един от най-продаваните ни продукт – 10-литровата раница за еднодневни преходи. Тя е лека, здрава и на изключително достъпна цена – наистина дава възможност на всеки да се наслади на откритите пространства или да се впусне в приключения сред необятната природа.

Ние сме сигурни в дълготрайността и качеството на нашите продукти, затова предоставяме 10-годишна гаранция за всяка раница Quechua. Преди пускане в продажба нашите дизйнерски екипи подлагат продуктите на тестове в реални условия, провеждани от планински любители и продуктовите инженери. Допълнителни тестове за натоварване гарантират здравината и издръжливостта им във времето.

quechua decathlon

Нашата цел е да направим планинските преходи и къмпинга достъпни за всички, независимо от нивото и условията. Винаги можете да се довериш на продуктите с марка Quechua във всяко свое планинско приключение. Нека заедно съхраним връзката си с природата.

Последно от Decathlon

Публикувано на 8 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 8 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 8 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 8 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 8 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 8 април 2024

Loading...

Loading...