Събития за малки и големи - само в Декатлон!

26 януари 2015 г.

Спортът има невероятно въздействие върху човека - помага не просто за физическата форма, но и за освобождаването на стреса и за възпитанието на черти на характера като търпение и постоянство. Затова продължаваме да организираме безплатните ни седмични събития в Декатлон със същия спортен хъс, с който участниците ни се включват в тях. Ето и какво предстои тази седмица:

Декатлон Пловдив, 31.1., събота, 12:00 - 13:30 ч. - детски спортни игри с аниматори

DSCN0110

Най-малките спортисти в Пловдив ще имат възможност да се позабавляват, спортувайки - Декатлон Пловдив ги очаква за едно весело събитие, включващо рисуване, спорт и игри с чудни аниматори! Заповядайте с малчуганите, за да ги зарадвате в съботния ден. Събитието е без предварителна регистрация. Очакваме Ви!

Декатлон Варна, 31.1., събота, 15:00 - 16:00 ч. - Street Dance урок

DOMYOS DANCE SS15 (1)

Уличните танци включват елементи от най-популярните танцови стилове - хип хоп, джаз, съвременен танц. В съчетание с ритмична музика, този открит урок ще Ви научи на основни танцови стъпки и движения, така че да блеснете на дансинга! Както вече сме споменавали, танцът е истинска магия - съчетание между музика и движение, за него няма възраст и пол, има само желание и пак желание. Ето защо откритият урок с Rowers Training е подходящ за малки и големи - заповядайте без предварителна регистрация.

Декатлон Подуяне, 31.1., събота, 16:30 - 18:30 ч. - тествайте Kangoo Jumps

Decathlon_web

Kangoo Jumps събитието в Декатлон Витоша предната седмица предизвика истински фурор - направихме няколко поредни тренировки с всички желаещи да тестват иновативните обувки и тренировката с тях. Сега имате страхотния шанс да повторите или, ако сте пропуснали тренировката миналата неделя, да опитате тази седмица - в събота, 31.1., от 16:30 ч. в Декатлон Подуяне на бул. Владимир Вазов 31. Запишете се сега, за да гарантирате безплатното си участие, на имейл bgkarta@decathlon.com, като ни изпратите Вашите имена, номер на карта Декатлон* и години. Записването продължава до петък, 30.01.2015. Очакваме Ви!

Декатлон Витоша, 01.02., неделя, 12:00 - 13:00 ч. - детско спортно парти

DSCN1226

Първият ден на февруари ще дойде не с Малък Сечко, а с най-веселите игри в Декатлон Витоша! Каним всички малчугани, които искат да се позабавляват в любимия си Декатлон на спортно парти с аниматори. Събитието е без предварителна регистрация - заповядайте!

*В случай, че нямате карта Декатлон, може да се запишете и без нея.  

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 26 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 26 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 26 март 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 26 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 26 март 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 26 март 2024

Loading...

Loading...