Плуване за деца, аеробика, спортна гимнастика и семейни игри

31 януари 2017 г.

Тази седмица можете да се включите в безплатна тренировка по аеробика (за всички възрасти), спортна гимнастика (за деца), семейни игри за родители с деца и ексклузивния ни урок по плуване за деца! Вижте всички детайли в блог поста по-долу и не пропускайте предварителната регистрация! 

Декатлон Пловдив, 04.02., събота, 11:30 - 12:30 ч. - семейни спортни игри за родители с деца

2017-01-IMG_0010.jpg

Тази събота организираме специално събитие за всички родители, които искат да спортуват със своите деца! Заповядайте на място без предварителна регистрация - аниматорите на Тон Бонбон са подготвили вълнуваща програма.

Декатлон Подуяне, 05.02., неделя, 12:30 - 13:30 ч. - аеробика и спортна гимнастика

aerobika

Седмичното ни събитие тази събота в Декатлон Подуяне е посветено на аеробиката и спортната гимнастика! Родители и деца ще могат да се включат в тренировката по аеробика с инструктора Глория Асенова, а специално за децата Ралица Милева, треньор по спортна гимнастика в ЦСКА, ще направи открит урок. Очакваме всички желаещи да се запишат в регистрационната форма предварително и да заповядат в 12:30 ч. в Декатлон Подуяне!

>РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ТУК

ЕКСКЛУЗИВНО СЪБИТИЕ, 04.02., събота, 12:00 - 16:00 - БЕЗПЛАТЕН УРОК ПО ПЛУВАНЕ ЗА ДЕЦА 5-14 Г., СОФИЯ

event_pluvane

По-долу е систематизирана цялата нужна информация за заниманието, прочетете я внимателно:

Заниманието е подходящо за: деца и младежи, начинаещи и средно напреднали, на възраст между 5 и 14 години.
Задължителна екипировка за урока: задължително всяко дете трябва да бъде с плувна шапка, бански, джапанки, кърпа и плувни очила. Помощни пособия за плуване са осигурени от плувния комплекс.
Времетраене: 45 минути на група, които включват времето за преобличане, загрявка и работа в басейна. Базата разполага със съблекални с душове, които ще са на разположение за урока. След приключване на регистрацията ще изпратим информация на всички записани в коя група са разпределени.
Капацитет: 3 групи на учебен час. Общият капацитет за събитието е максимум 85 участника. Групата на начинаещите включва до 10 деца на учебен час, групите за средно напреднали са до 6 деца в група.
Локация: Комплекс SPARK Sports and Social Club, ж.к София Парк, Търговска зона сграда 16/3. Карта - https://goo.gl/maps/bSQ2c24cawj.
ВАЖНО! Предварително записване: всеки участник трябва да бъде предварително регистриран, за да го включим в група. Регистрации се приемат до запълване капацитета на всяка група и достигане общия капацитет за събитието или до петък, 03.02, 12:00 ч. на обяд. Участие без регистрация и записване на място няма да бъдат възможни.
Важно: Родителите, придружаващи децата си, ще могат да ги съпроводят до съблекалните, ако желаят. По време на урока, те ще могат да изчакат извън басейна с оглед ефективност на проведеното занятие.

Информация за басейна: 

Басейнът на Spark - Sport & Social Club е с температура на водата 28-29 градуса и се пречиства с най-модерната солна електролиза в България. Водата е подходяща дори за деца с кожни проблеми и алергии. Първият коридор на басейна е снабден със специален парапет, с чиято помощ начинаещите плувци се чувстват сигурни във водата. Spark Sport & Social Club ще подсигури ваучери за един безплатен урок по плуване, които всички участници ще могат да получат на рецепция след приключване на урока.

>РЕГИСТРАЦИЯТА ПРИКЛЮЧИ. ВИЖТЕ ГРАФИКА ТУК.

Последно от Decathlon

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 6 април 2024

Loading...

Loading...