Тестване на тротинетки и ролери, семейни игри, таекуондо и фитнес тренировка в Декатлон

25 март 2015 г.

Тази седмица предстоят вълнуващи неща! С настъпването на пролетта вече е време да извадим тротинетките и ролерите, да влезем във форма и да се забавляваме. Вижте какви събития предстоят този уикенд и заповядайте! 

Декатлон Варна, 28. и 29.03, от 11:30 до 17:30 - тестване на тротинетки и ролери Oxelo

8282644-PLAY3-PB-3

Както вече обявихме, на 28. и 29.03. предстои страхотен уикенд, посветен на марката за тротинетки и ролери Oxelo. Очакват ви състезания, демонстрации, арт работилници и възможност да тествате продуктите на Oxelo напълно свободно! Включилите се в събитията през уикенда, ще получат и специален талон за 10% отстъпка на всичко с марка Oxelo. Вижте програмата за уикенда ТУК и заповядайте!

Декатлон Пловдив, 28.03., събота, 15:30 ч. - семейни игри с Тон Бонбон

DSCN0857

Любимите ни аниматори от Тон Бонбон ще организират този уикенд забавни игри, подходящи за цялото семейство! Убедили сме се, че когато родители и деца играят и спортуват заедно, те са още по-сплотени, забавляват се повече и са мноооого усмихнати. Запишете Вашето семейство за участие в игрите, като се регистрирате ТУК до петък, 27.03. Участието е напълно безплатно и ще бъде 100% забавление!

Декатлон Подуяне, 28.03., събота, 16:00 ч. - открит урок по таекуондо с клуб "Таекуондо Фитнес"

1V9Z9568

В Декатлон Подуяне този уикенд е посветен на таекуондо - бойно изкуство, олицетворяващо хармонията между тяло, съзнание и дух. Таекуондо е отлична система за физическо възпитание както за деца, които тепърва се развиват, така и за възрастни, желаещи да са в добра форма. Гъвкавостта, която таекуондо развива, е от полза за по-доброто телодържане, намаления риск от травми, премахване от вредния ефект от продължителното застояване на тялото. Средствата и методите на таекуондо развиват издръжливост, бързина, сила и добра координация, което го превръща в комплексно средство за физическо възпитание. То е отличен начин да се освободим от натрупания през деня стрес. За да се убедите в това, заповядайте на открития урок по таекуондо с клуб Таекуондо ФитнесЗапишете се за безплатно участие до петък, 27.03.2015, като попълните регистрационната форма ТУК.

Декатлон Витоша, 29.03., неделя, 15:00 ч. - Фитнес тренировка за изпълнение у дома

Fitness Mat Essential- 8131781

Пролетта вече е тук и е време да започнем да влизаме във форма! Този уикенд ви очаква фитнес тренировка с професионалния инструктор Николай Костадинов, която лесно ще можете да изпълнявате след това у дома. Регистрирайте се ТУК до петък, 27.03., тренировката е подходяща за малки и големи! 

Участието в събитията на Декатлон е напълно безплатно. Нужно е единствено да представите Вашата карта Декатлон при записване онлайн или на място. Молим всички участници да дойдат в удобни спортни дрехи и обувки, за да могат максимално да се насладят на спортните ни събития.

Последно от Decathlon

Публикувано на 2 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 2 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 2 април 2024

Loading...

Loading...

Подобни статии

Публикувано на 2 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 2 април 2024

Loading...

Loading...

Публикувано на 2 април 2024

Loading...

Loading...